Sloveense wijn direct van kleine & onafhankelijke wijnboeren

Rechtstreeks uit Slovenië. Van wijnvat naar jouw glas.

Authentieke wijnen die op kleine schaal, met veel zorg en op traditionele wijze worden gemaakt. Puur en (h)eerlijk.

Eerlijke wijn

Verse wijn, zonder smaak correcties.

Onze missie is om het traject tussen de wijnkelder en consument heel kort te maken.

Wijn die niet maanden lang winkel condities hoeft te overleven heeft ook zeer weinig toevoegingen nodig. Onze boeren doen niet mee aan smaak correctie, ze gebruiken slechts minimale hoeveelheden sulfiet om wijn te stabiliseren. Deze wijn smaakt dan ook elk jaar een beetje anders. Heel natuurlijk, net zoals de druiven en het leven.

Nederland

Slovenië

Vers, ook in Nederland

FINOVINO maakt het mogelijk dat je de wijn rechtstreeks van de wijnboer krijgt, zonder dat die een lange traject van loodsen en winkels heeft moeten meemaken. We tappen elke maandag en versturen de bestellingen direct op dinsdag.
Verse wijn bewaar je onder 20°C, na openen altijd in de koelkast. Eenmaal open is de wijn door de speciale verpakking nog weken lekker.

ONZE WIJNEN

Verstandig verpakken

Glazen flessen zijn zwaar, niet echt milieuvriendelijk, en eens open, moeten ze snel opgemaakt worden. Wijnbox is een uitstekend alternatief.

In onze wijnbox zit er een dubbele aluminium zak met een kraantje, die speciaal voor de wijn is ontwikkeld. Bij tappen komt er geen lucht in de zak waardoor de wijn veel & veel langer lekker blijft. Een wijnbox zet je makkelijk in je koelkast en je tapt elke keer een karafje. Super handig!

We bieden ook een proef pakket aan.

Proefpakket

Eerst proeven? Bestel dan ons proefpakket en probeer het assortiment.

Met ons proefpakket ontvang je gelijk zes 375ml flesjes. Zo kan je lekker & gemakkelijk onze selectie proeven. Zo’n proefpakket is ook heel leuk om als cadeau te geven.

Finovino op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.