Orange wine

Pinot Grigio

2017 - Šmartno, Brda, Slovenië
Biologische Pinot Grigio, rechtstreeks uit het hart van Brda, hét mekka van de orange wines.

€39,00

3L Bag-in-Box, gelijk aan 4 flessen (Meer info)

Dit is een pre-order. We halen deze bijzondere wijn speciaal om de twee weken uit de Brda streek.

Natuurlijke aanpak

Prijswinnende wijnboer Primož Kumar is er met biologische landbouw & traditie uitstekend in geslaagd om een zo natuurlijk mogelijke wijn te maken.

Het sap van de witte druiven, schillen & pitjes zijn tijdens 4 dagen van macereren niet gescheiden. Hierdoor heeft de wijn niet alleen ‘kleur’ maar ook meer smaak en textuur. Dit heeft zeker gezorgd voor een breder uitwaaierend geur- en smaakspectrum.

Biologisch & vegan

Primož volgt strikt de regels voor biologische landbouw en heeft nooit herbiciden of kunstmest gebruikt. Daarnaast worden geen dierlijke producten gebruikt tijdens het maken van de wijn.

Kleinschalig

Orange wines worden op zeer beperkte schaal geproduceerd en we zijn dan ook enorm trots dat we zijn Pinot Gris 2017 exclusief & als pure vatwijn mogen aanbieden.

Gastronomisch

Een kenmerk van een orange wine zijn de tannines, die je in een normale witte wijn niet proeft. En dat maakt deze wijn perfect bij stevig smakende (wereld) gerechten en zelfs bij wild & vis.

Orange Wine

2017 – Šmartno, Brda, Slovenië
Biologische Pinot Grigio, rechtstreeks uit het hart van Brda, hét mekka van de orange wines.

€39,00

3L Bag-in-Box, gelijk aan 4 flessen

Wijn in een box?

Onze kwaliteitswijnen komen rechtstreeks uit ‘t wijnvat. Anno 2018 tappen we deze in een milieuvriendelijke bag-in-box die we dan direct uit Slovenië naar je toe sturen. Dat past binnen onze filosofie en die van de wijnboeren, die duurzaam en biologisch hun wijnen maken.

GRATIS VERZENDING

Wil je ook van andere Sloveense wijnen genieten?

Haal dan gelijk het beste uit verschillende Sloveense wijngebieden in huis. Van Brda, Vipava Vallei tot het ruwe Karst gebied. Ieder wijngebied heeft zo z’n specialiteiten. We hebben daarvoor enkele wijnpakketten voor je samengesteld met gratis verzending.