Karst, Vipava & Brda pakket

90,00 85,00

Exclusieve kwaliteitswijnen, rechtstreeks uit Slovenië. Het beste uit de Karst, Vipava en Brda op de tafel deze komende feestdagen. De stevige Kraški Teran (2018), de autochtone Pinela (2018) en de biologische Orange Wine (Pinot Grigio 2017), elk in 3L Bag-in-Box. Dat staat gelijk aan 12(!) flessen wijn.

Serveer het beste uit de Karst, Vipava én Brda!

Handgeplukte oogst.
24,50
39,00
1 × Pinela
26,50

Uitverkocht

Category:
FacebookTwitterPinterestEmail

Beschrijving

Het beste uit de Karst, Vipava en Brda op de tafel deze komende feestdagen. De stevige Kraški Teran (2017), de autochtone Pinela en de biologische Orange Wine (Pinot Grigio 2017).

Pinot Grigio 2017

Biologische orange wine, rechtstreeks uit het hart van Brda, hét mekka van de orange wines.

De tannines die de schillen, pitten en stelen hebben afgegeven geeft deze wijn een onderscheidend en perfect stevig mondgevoel. Deze wijn vraagt gewoon om gastronomisch ingezet te worden. Perfect voor de feestdagen.

Handgeplukte oogst, certified organic & 100% vegan.

Kraški Teran 2017

Deze dikke vurige rode wijn, is één van de belangrijkste producten van de Karst-bodem. Bosvruchten smaak en speelse zuurgraad, zeer rijk aan ijzer en antioxidanten.

Handgeplukte oogst & 100% vegan.

Pinela 2017

Autochtone druivenras. Pinela is een droge witte wijn, matig in alcohol, knapperig en fris en op zijn best in zijn jeugd.

Handgeplukte oogst & 100% vegan.

PriMar

Prijs winnende, biologische wijnmaker met één van de langste tradities in de Brda regio.

Lees verder

Oogst

Škabar

Darko heeft de wijngaarden van z’n schoonvader overgenomen. Samen met zijn twee zonen zijn ze langzaam aan het uitbreiden.

Lees verder

Nataša

Rikot

De familie Baša is al generaties lang wijnmakers, en heeft tegenwoordig zo’n twaalf wijngaarden in het hart van de Vipava vallei.

Lees verder

Bereken hoeveel & welk formaat wijnbox je nodig hebt voor een feestje. Let op: hier gaan we er vanuit dat er alleen wijn gedronken en geschonken wordt.

Vanwege COVID-19 verzorgen we bestellingen als VIP. Mail ons jouw wensen.
Sluiten