De nieuwe druiven groeien al weer gestaag en ook wij zijn in quarantaine geweest. Niet een straf in een klein Mediterraans dorpje waar alle het goede lokaal beschikbaar is. Maar wel met gevolg dat we geen wijnen konden halen en versturen.

Onze verse wijnen komen direct uit ‘t vat, op bestelling getapt uit de zowel de Vipava Vallei, Kras en Brda streek. Kwaliteit is alles voor ons & onze wijnboeren en dat houdt in dat jou wijntjes ook zo snel mogelijk naar je toe moeten kunnen komen. En we halen je bestelling altijd persoonlijk op bij de wijnboeren wat tijdelijk ook niet meer mogelijk was.

FINOVINO Sloveense wijngaarden.
Foto gemaakt door Marloes & Hans.

Des te meer zijn we enorm dankbaar voor alle vragen en verzoeken van jullie liefhebbers die we de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. Ook al zal het nog even duren voordat we de online winkel weer open zullen zetten met wekelijkse – Maandag – tapdag.

Speciaal & op verzoek

Schroom echter niet om ons te mailen wat jullie wensen zijn en we zullen ons beste doen om te kijken wat mogelijk is. En uiteraard met gratis bezorging bij enkele doosjes wijn nu onze GLS koerier weer regulier door het gebied kruist. Mocht je ook andere vragen hebben laat het me weten en mail me op auke@finovino.nl.