Winkel

Onze wijnmakers tappen de wijn net voor verzending.

Pinot Grigio

2017 - Šmartno, Brda, Slovenië
Biologische Pinot Grigio, rechtstreeks uit het hart van Brda, hét mekka van de orange wines.

€39,00

3L Bag-in-Box, gelijk aan 4 flessen (Meer info)

Dit is een pre-order. We halen deze bijzondere wijn speciaal om de twee weken uit de Brda streek.

Proefpakket

Eerst proeven? Bestel dan ons proefpakket en probeer het assortiment.

We begrijpen dat niet iedereen zomaar zonder eerst te proeven 3 of 5 liter wijn in de koelkast wil krijgen. Daarom hebben we ook een proefpakket met 6 flesjes bedacht. Deze hebben elk een inhoud van 375ml. Zo proef je gemakkelijk ons hele assortiment.

Wijnpakketten

Haal gelijk het beste uit verschillende Sloveense wijngebieden in huis. Van Brda, Vipava Vallei tot het ruwe Karst gebied. Ieder wijngebied heeft zo z’n specialiteiten. We hebben daarvoor enkele wijnpakketten voor je samengesteld met gratis verzending.

Als half Sloveen kan ik webwinkel FINOVINO, hun producten en hun team zeer aanbevelen. Ik heb eerder vandaag een paar flessen wijn besteld voor een verjaardagscadeau in Nederland – dit was een hele prettige ervaring. Niet alleen is de webwinkel erg makkelijk te gebruiken maar de persoonlijke service is ook ontzettend professioneel en behulpzaam. Dit…

T.Z.

Ik word zo blij als de bezorger met de wijn uit Slovenië voor de deur staat. Voelt als een kado, elke keer weer. We hebben dus altijd een witte wijn in de koelkast koud staan, die smaakt naar een fijne zomer. Verfijnd, zonnig, bijzonder. Blij met deze ontdekking!

ik dronk zonet een half glaasje Teran van jullie maar wat een smaaksensatie, wat een smaakpalet en wat een afdronk. Echt een sensatie deze rooie!

Aart-Jan van Oss

Maandag is tapdag

De wijnmakers zorgen ervoor dat je wijn direct uit het vat met de koerier mee kan gaan. Daarvoor hebben we een afspraak dat alle bestellingen die in de week voor maandag einde dag geplaatst zijn, dinsdag verstuurd worden.